De ontmanteling van Rocky.
De ontmanteling van Rocky. Foto: eigen

Winterwerkzaamheden Pullingteam Rocky zijn gestart

Sport en vereniging

HOEVEN - Na de laatste test in België is men direct begonnen met het ontmantelen van Rocky. De niet verkochte onderdelen worden op dit moment los gesleuteld en na controle opgeslagen.Hier tussendoor is er in de Scania truck een nieuwe motor geplaatst.Ook zijn de verdere werkzaamheden aan de truck en wipkar opgepakt door een ander deel van het team. En op de tekentafel ontstaat ook steeds meer de “nieuwe” Rocky en worden de materialen besteld en afgeleverd. Met andere woorden stilzitten is er niet bij!

Op ander niveau is Rocky ook aan het zegevieren. Na het behalen van de Eurocup, heeft op 13 oktober René Freimann het Duits kampioenschap binnengehaald bij de micropullers. Mede hierdoor mocht hij afgelopen zaterdag aantreden bij het Europees kampioenschap in Zeeland NB. Na een goede eerste run en de winnende afstand in de Pull off, behaalde René met “Rocky” zijn derde grote prijs van dit jaar “Europees kampioen” Wij willen hierbij René van harte feliciteren met dit mooie resultaat.
Ook Martijn Moes is druk met de miniatuur van onze truck en wipkar. Bijna wekelijks is dit span in Nederland te bewonderen bij open dagen of demonstraties. Zaterdag was in Nijkerk de jaarlijkse feestavond van de Grand National. Alle Nederlands kampioenen van 2018 van de sectie Grand National werden deze avond gehuldigd. Een kleine afvaardiging van het team was hierbij aanwezig, Barend werd net als de andere kampioenen in deze sectie in het zonnetje gezet.

Programma
Zo is iedereen in het team bezig met de sport en staan er nog vele actiepunten op het programma. Want een nieuwe Rocky bouwen is ook een nieuwe lay-out, welke terug zal komen in diverse andere items zoals teamkleding, merchandising enz. Nee een winterslaap zit er voor het team Rocky niet in dit jaar.
Als laatste willen wij u erop wijzen dat op RTL7 het programma Truck en Tractorpulling weer is gestart. Elke zondag om 14.00 uur is de aflevering te bekijken, mocht u deze gemist hebben dan is de week daarop op zaterdag om 14.00 uur de herhaling.
Afgelopen zondag was de wedstrijd van Stroe te bewonderen, en daar was Barend met Rocky weer volop in beeld.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief