Afscheid van Rocky.
Afscheid van Rocky. Foto: prive

Afscheid nemen van Rocky doet pijn

Sport en vereniging

Enkele maanden geleden hebben wij het bericht naar buiten gebracht, dat Rocky verkocht was. Later was ook te lezen dat team Red Impact de koper was en dat de overdracht na het seizoen gedaan zou worden.

Waar beide tractors nog diverse prijzen binnenhaalden, werden er achter de schermen plannen gemaakt tot verkoop van de “oude” Red Impact en ontmanteling van Rocky. Afgelopen vrijdagavond was het dan zover, als eerste het afscheid bij team Red Impact van hun Tractor. Op dat zelfde moment was Barend, met enkele teamleden, bezig de laatste onderdelen te demonteren, die gebruikt gaan worden voor de nieuwe tractor.

Zaterdagmiddag kwam het “snik” moment. Team Red Impact stond met hun vervoersmiddel op het terrein om Rocky te komen inladen. Na jaren achter elkaar de ene na de andere Nationale en Internationale prijs behaald te hebben en niet te vergeten zijn reis naar de USA, moesten we nu afscheid gaan nemen. Na de laatste foto’s genomen te hebben en het inladen van de tractor, kwam voor velen even een brok in de keel en natte ogen moment. Wij wensen het team Red Impact heel veel plezier en geluk met het behalen van prijzen, net als wat wij met Rocky hebben behaald.

Bent u op zoek naar een leuk en passend cadeau voor de feestdagen, kijk eens op onze merchandising pagina op internet: http://www.rockypullingteam.nl/merchandise. Met een ruim assortiment Rocky items zit er altijd een geschikt cadeau voor u tussen.

Ook in Oud Gastel is men druk met de laatste werkzaamheden aan de motor van ons vervoersmiddel, een nieuwe brommer in de Scania moet ons weer zorgeloos door Nederland en in Europa naar de wedstrijden brengen.

"Rocky” vuurwerk

I.s.m. vuurwerkimporteur Wolff is er een vuurwerklijn opgestart met 2 mooie cakes. Het ene na het andere mooie boeket schiet in salvo’s de lucht in. Binnenkort zal via mailing bekendgemaakt worden hoe u deze cakes kunt bestellen, waar en hoe. Hierbij alvast de filmpjes en info van deze geweldige cakes https://youtu.be/aAxBYseTKBE - https://youtu.be/s4k0EScJh4k. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief