Nepbrief over plaatsen kerstversiering in omloop in Halderberge

OUDENBOSCH - De gemeente Halderberge waarschuwt haar inwoners voor een nepbrief die in omloop is. De brief is met de datum van 2 december verstuurd en heeft als onderwerp kerstversiering. 


In de brief maakt het team Toezicht en Handhaving melding van het feit dat bij een woning een of meerdere kerstgerelateerde versieringen zijn aangebracht en dat het voor 6 december niet is toegestaan om kerstversieringen te plaatsen die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. 

Volgens het team, zo staat in de brief, is dit op 9 november jongstleden vastgelegd in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) artikel 72.9 lid A.

Bewoners bij wie de versiering al geconstateerd is wordt de mogelijkheid geboden die te verwijderen of zodanig op te stellen dat deze tot 6 december niet zichtbaar is vanaf de openbare weg. 'Mocht dat bij een nieuwe controle wel het geval zijn dan riskeert u een boete van 173 euro', zo valt ook nog te lezen.

De gemeente Halderberge laat weten dat de brief niet van haar afkomstig is en dat deze verscheurd kan worden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief