De Tonproaters van veurig jaor.
De Tonproaters van veurig jaor.

D'oevese Tonpraot en Padoem Patsss Show

Sport en vereniging

HOEVEN - Al sinds 2002 wordt elk jaar vlak voor carnaval de Leutpraotavond georganiseerd, waarvoor in de loop der jaren een grote schare liefhebbers is ontstaan. Ook dit jaar is de organisatie namens C.S. De Peejenzaajer weer in handen van Wanny Haverkamp, Nico Bakkers, Richard de Pijper, Mario Burgers en Jan Sips.

Op vrijdag 22 februari is het weer zover. Dan organiseren we weer de jaarlijks Doevese Tonproatavond. Wederom is het weer gelukt om vijf rasechte Peejen die avond in de ton te krijgen. Iedereen mag komen: man, vrouw en alles wat er tussenin zit is van harte welkom om de tonproaters aan te moedigen. En natuurlijk zal het Tofkapellûke zal ons op deze avond muzikaal ondersteunen.

Ook Prins Baruug en het nieuwe gevolg zijn present. We werken aan een avond vol D’oevense leut en dit jaar zal een nieuwe aon-mekoar-proater met zijn Padoem Patsssers de zaal opwarmen en onze kandidaten de ton in begeleiden. We willen nog niks verklappen maar zorg dat je op tijd je kaartje hebt want dit mag je niet missen.

Net als vorig jaar is ons publiek weer de jury en mag iedere bezoeker zijn stem uitbrengen op Leutigste Peej van 2019.

Het wordt een héél speciale avond dus zeker de moeite waard om ook dit jaar uw kaarten tijdig te reserveren!

Dit jaar zal de leutcompetitie gehouden worden op vrijdag 22 februari vanaf 19:30 uur in Leuthuis ’t Kompas. De kaartverkoop is op zondag 10 februari vanaf 11.11 uur. Meer informatie vindt u op www.peejenland.nl/agenda, hét startpunt voor alles wat met carnaval in Peejenland te maken heeft.

Als er, ná de voorverkoop, nog kaarten over zijn kunt u deze kopen bij het Pillenpaleis aan de Raadhuidplein of via de website.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief