Logo internetbode.nl/halderberge

Brans Autoservice is verhuisd naar groter pand

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – Brans Autoservice groeide uit haar spreekwoordelijke jasje en dus ging eigenaar Rob Brans op zoek naar andere huisvesting. Gelukkig vond hij in dezelfde straat een geschikt pand dat hen nog zichtbaarder maakt. “Nog niet zo lang geleden zijn we namelijk een nieuwe weg ingeslagen, met meer klandizie tot gevolg”, zegt Rob verheugd. “Voor onze trouwe klanten en iedereen die kennis met ons wil maken, houden we op 1 juli een open dag.”


“Tijdens de open dag staat er een springkussen en zorgen we voor een hapje en een drankje”, blikt Rob alvast vooruit. “We zijn heel blij met ons nieuwe pand en die vreugde willen we graag met iedereen delen. Een leuke bijkomstigheid is dat ons garagebedrijf op 1 juli precies 17,5 jaar bestaat. Al is dat geen jubileummijlpaal, toch staan we er graag bij stil dat we nog altijd groeien. We zijn een echt familiebedrijf. Mijn echtgenote Diënne werkt als onmisbare kracht achter de schermen en mijn zoon Bryan werkt samen met mij als monteur.”

Kwaliteitskeurmerk Dat de familie Brans niet bang is om te vernieuwen blijkt wel uit de samenwerking die ze zijn aangegaan met AutoCrew. “Daardoor kunnen we nog meer service bieden”, verduidelijkt Rob. “Tegelijkertijd is het een kwaliteitskeurmerk. Want er wordt alleen met goede merkmaterialen gewerkt die hun waarde hebben bewezen en die zichzelf terugbetalen doordat ze langer meegaan. Op die manier weten wij ook zeker dat onze klanten veilig de weg opgaan. Het voordeel van centrale inkoop wordt uiteraard direct doorgerekend aan de klant. Daarnaast worden we regelmatig getraind zodat we alle laatste technische ontwikkelingen beheersen.”

Campers en bedrijfsauto’s “Ons nieuwe pand aan de Industrieweg 4 is nu nog gemakkelijker te vinden. En de werkplaats is stukken ruimer. Dat is wel zo handig voor de campers en grote bedrijfsbussen die we onderhouden en repareren. Uiteraard zijn ook alle personenauto’s welkom, ongeacht het merk”, benadrukt Rob. “Verder kan men bij ons terecht voor APK, aircoservice, zomer- en winterbanden, remmenservice en storingsdiagnose. Ook hebben we een bescheiden collectie occasions en is er een kentekenloket aanwezig, waar kentekenbewijzen kunnen worden overgeschreven. Aan iedere auto besteden we dezelfde zorg en aandacht. En eigenaren van een auto met fabrieksgarantie kunnen die zorgeloos bij ons laten repareren, want we zijn een BOVAG-garage.”

Topcijfer Brans Autoservice scoort op klanttevredenheid maar liefst een 9.3! Rob legt uit waaraan ze dit hoge cijfer danken. “Vooraf informeren we onze klanten uitgebreid over te verrichten handelingen en de daaraan gekoppelde prijzen. Komen we onverwachts iets tegen, overleggen we eerst met de eigenaar. Verder worden we geprezen om onze snelheid, flexibiliteit, vakkundigheid, eerlijkheid en het totaalpakket dat we bieden. Dat onze liefde voor het vak door onze klanten zo ervaren wordt, is de grootste beloning die we kunnen krijgen.”

Brans Autoservice, Industrieweg 4, 4731 SC Oudenbosch, 0165-318033, 06-29563929, info@bransautos.nl, www.bransautos.nl

Diënne, Rob en Bryan Brans kunnen nog meer service verlenen dankzij hun samenwerking met AutoCrew. BIJDRAGE EN FOTO ELS ROMMERS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief