“De sfeer hier is uitstekend en het personeel serveert pure passie”, aldus Piet en Leonie Huijbregts.
“De sfeer hier is uitstekend en het personeel serveert pure passie”, aldus Piet en Leonie Huijbregts. (Foto: Els Rommers)

Nieuwe eigenaren Délifrance Oud Gastel zitten boordevol plannen

  Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL – De kans is groot dat je weleens bij Délifrance hebt gegeten. Dus weet je ook hoe lekker hun broodjes, croissants en overige gerechten zijn. In Oud Gastel serveren ze er bovendien een hoop passie en klantvriendelijkheid bij. Dat smaakt naar meer en kost niks extra’s. Nieuwe eigenaren Piet en Leonie Huijbregts willen de beleving naar een nóg hoger niveau tillen. Ambities genoeg dus. Tijd om kennis te maken met vader en dochter…


DOOR ELS ROMMERS

Enkele jaren geleden proefde Leonie in Oud Gastel al van het Délifrance-concept, eerst als medewerker, later als bedrijfsleider. Niet alleen zij, ook haar vader die er vaak een hapje kwam eten, was er erg enthousiast over. Toen zij de zaak van de vorige eigenaar konden overnemen, aarzelden de twee dan ook geen moment. “Samenwerken doen we al succesvol in ons boerenbedrijf. We vullen elkaar aan en ondernemen zit nou eenmaal in ons bloed”, aldus Piet Huijbregts. “Mijn andere twee dochters zijn overigens ook betrokken bij de Gastelse Délifrance-vestiging: Joy op de werkvloer en Anouk achter de schermen.”

Lokale producten

Wat willen Piet en Leonie veranderen en wat niet? “Onze rijk belegde, knapperige broodjes en croissants die wij ovenvers serveren, worden volgens authentieke ‘Délifrance’-receptuur gemaakt. Die smaken geweldig en dat blijft zo. Wel kiezen we nog bewuster voor lokale producten die de basis vormen van de verschillende soorten beleg, salades en gerechten die op onze kaart staan”, licht Leonie toe. “De huisstijl blijft herkenbaar, wel drukken we onze eigen stempel op dit filiaal. Dat zie je terug in de assortimentskeuze en de inrichting. Die laatste reflecteert de gezellige, eigentijdse sfeer die hier hangt, maar ook de liefde, zorg en smaak waarmee alles wordt bereid.”

Ontbijt-, wrap- en borrelbox

“We hopen onze klanten snel weer in onze Délifrance-huiskamer te kunnen verwelkomen”, zijn vader en dochter het roerend met elkaar eens. “Al zijn we blij dat er veel gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid online bij ons te bestellen. Dit kan via onze eigen site en binnenkort ook via www.thuisbezorgd.nl. Afhalen kan natuurlijk ook. Naast heerlijke baguettes, pannenkoeken, snacks, satés, burgers, soepen, vegetarische en combinatiegerechten, diverse koffiespecialiteiten en zoetwaren, hebben we tevens de zogenaamde ontbijtbox. Daar komen op korte termijn nog de wrapbox en borrelbox bij. Lekker, verrassend, gemakkelijk én leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen!”

Prijswinnaar

“Nieuw en heerlijk zijn onze pizzabroodjes”, tipt Piet. Ook Leonie doet een duit in het zakje als zij gevraagd wordt naar haar favoriete gerechten. “De speltbollen van Délifrance hebben terecht een prijs gewonnen. Wat ik zelf superlekker vind, maar nu niet mag vanwege mijn zwangerschap, is een baguette of Franse bol belegd met filet-américain, pijnboompitten, ei, Parmezaanse kaas en truffel-mayo. Of met zalm en verse roomkaas… Ach, eigenlijk is alles lekker”, lacht Leonie. “Dat vinden gelukkig veel mensen, waaronder ook de zakelijke markt. Heel wat bedrijven behoren inmiddels tot onze vaste klanten.”

Sinds hun start, afgelopen januari, zijn Piet en Leonie alleen maar enthousiaster geworden. “Het personeel is ontzettend loyaal en gemotiveerd, we hebben een geweldig team”, ervaren beiden. “Ook het contact met de andere twee horeca-ondernemers op het Emmerblok is buitengewoon fijn en constructief. In plaats van elkaar te beconcurreren, versterken we elkaar. Dat verhoogt de gastvrijheid en de positieve beleving voor onze gasten, om wie het tenslotte allemaal draait…”

Délifrance Oud Gastel
Emmerblok 2a, 4751 XE Oud Gastel, 0165-511306, oudgastel@delifrancerestaurants.nl
www.delifrancerestaurants.com/oudgastel

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief