<p>De prachtigste Moederdag-boeketten zijn nu te koop in de sfeervolle winkelruimte van Monica Bloem en Tuin.</p>

De prachtigste Moederdag-boeketten zijn nu te koop in de sfeervolle winkelruimte van Monica Bloem en Tuin.

(Foto: Els Rommers)

Monica Bloem en Tuin fleurt al 50 jaar levens op

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – Monica Bloem en Tuin bestaat een halve eeuw! Bij die mijlpaal staan eigenaren René en Katinka Cappetijn bewust stil. “Wat zijn we blij dat iedereen weer spontaan naar de winkel kan komen, zeker nu we ons jubileum vieren en Moederdag voor de deur staat. Het persoonlijke contact met onze klanten hebben we gemist, net als hun blije gezichten als ze hier weggaan met prachtige boeketten, kamer- en perkplanten…”


DOOR ELS ROMMERS

Eigenlijk vieren René en Katinka meerdere jubilea. Want 25 jaar geleden stapte René bij zijn ouders en oprichters, Rien en Jo Cappetijn, in de maatschap. Hij en Katinka namen 20 jaar geleden officieel het bloem- en tuincentrum over en het ondernemerskoppel is ook nog eens 30 jaar getrouwd. Redenen genoeg dus voor een feestje. Omdat daar uiteraard bloemen bij horen, verloten ze gedurende dit jaar onder hun klanten iedere maand een cadeaubon ter waarde van € 50, vrij te besteden in hun gezellige bloem- en tuincentrum dat inmiddels het oudste van Oudenbosch is.

Sfeer en beleving

“Ook al zitten we in het buitengebied, Monica Bloem en Tuin is altijd druk bezocht geweest”, aldus René. “Mijn vader, groenteteler van oorsprong, bouwde ruim 50 jaar terug een kleine kas om bloemen en planten in te kweken. Al gauw stonden de eerste klanten op de stoep. Mettertijd groeide het aantal kassen en werd de winkelruimte gebouwd. Na de overname hebben Katinka en ik onze eigen stempel op het bloem- en tuincentrum gedrukt. We hebben tuin- en perkplantjes en ook een breed assortiment bloemen, kamerplanten en de potterie. Daarbij draait het veelal om sfeer en beleving. Werden vroeger de plantjes nog in een krant gewikkeld, nu wordt alles mooi ingepakt.”

Van biedermeier tot plukboeket

“Enkele keren per week haal ik verse snijbloemen die prachtig van kwaliteit, sterk en toch gunstig geprijsd zijn”, vervolgt René. “Het schikken ervan laat ik vervolgens graag over aan mijn vrouw en onze medewerkers die daarvoor opgeleid zijn.” “Het leuke is dat we allemaal onze eigen stijl hebben”, haakt Katinka hierop in. “Daardoor is ons aanbod zo divers. Het sleutelwoord is aandacht: aandacht voor onze klanten met een praatje en een goed advies, maar ook aandacht voor de boeketten, groot of klein, van biedermeier tot veld- en plukboeket. Datzelfde geldt uiteraard voor de bruids- en rouwarrangementen. Kennelijk wordt dat opgemerkt, want we hebben een grote, trouwe klantenkring die we bij deze graag willen bedanken.”

Monica Bloem en Tuin
Nieuwe Landweg 2
4731 TR Oudenbosch
0165-312908
www.monicaoudenbosch.nl
info@monicaoudenbosch.nl

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief