Foto: CHRISTIAN TRAETS

Geldbedrag buitgemaakt bij gewapende overval op drogisterij in Oud Gastel

  Politie

OUD GASTEL - In een drogisterij aan de Markt heeft woensdagochtend een gewapende overval plaatsgevonden. De dader is er rennend vandoor gegaan. 


Rond 08.30 uur heeft er is een drogisterij aan de Markt in Oud Gastel een gewapende overval plaatsgevonden. Dader bedreigde de aanwezige medewerker met een scherp voorwerp en ging er daarna te voet vandoor. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. 

Via Burgernet werd een opsporingsbericht verstuurd. Zij vragen om uit te kijken naar een blanke jongeman van ongeveer 1 meter 80 centimeter. Hij draagt een blauwe trui met een rode capuchon en een zwarte rugzak. Ook heeft hij een smal gezicht. De politie vraagt om de man zelf niet te benaderen, maar bij tips contact op te nemen met 112.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie doet momenteel onderzoek op en om de plaats delict. Het slachtoffer wordt verhoord.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief