Logo internetbode.nl/halderberge

Voorwedstrijden succesvol

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - De laatste voorwedstrijd zit er op voor de meiden. De eerste ronde waren Nisrine en Femke aan de beurt in de categorie Jeugd 2 F en wat een wedstrijd draaiden die twee. Met vier hele mooie oefeningen mochten ze beiden het podium betreden. Zo kleurde het podium fraai blauw-wit met plaats één en drie.

Bij de tweede ronde waren Kim en Iris in de senior E hun oefeningen aan het draaien waarbij Kim voor de tweede keer een medaille om kreeg gehangen. Dit keer werd het een gouden.

Ook Iris verbeterde haar ranking en mag trots zijn op haar prestaties tijdens haar eerste regio wedstrijden.

Turnmarathon

Terwijl het project Sjors Sportief nog loopt, wordt binnen Alpha al volop gewerkt aan de jaarlijkse turnmarathon. Dat betekent dat leden 12 uur lang kunnen sporten (een deel ervan kan ook) waarbij ze zich laten sponsoren. De marathon is dit jaar op zaterdag 8 april.

Alpha

Al 38 jaar is Alpha als gymnastiekvereniging in Oudenbosch actief. Stiekem wordt al gedacht aan plannen voor het 40-jarig jubileum in 2019. Alpha is aangesloten bij de KNGU en werkt met kundige trainers. Voor alle informatie over Alpha, zie www.alpha-oudenbosch.com Contact per telefoon kan uiteraard ook: 0165-313317<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432890485774-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief