<p>Tweedehands spullen fleuren op bij &#39;t Stoofje.</p>

Tweedehands spullen fleuren op bij 't Stoofje.

(Foto: Stoofje)

Geef je spullen een tweede leven bij ‘t Stoofje

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Tweedehands is ‘hot’. En terecht: het is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor de aarde om spullen een tweede leven te gunnen. Bij ‘t Stoofje weten we dat al heel lang. Je kunt bij ons niet alleen spullen kopen, maar ook brengen. En dankzij de inzet van onze vrijwilligers kan dat nu ook weer op zaterdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur. Op werkdagen kon dit al.


Kom je met de auto, dan kun je navigeren op Marktstraat. Je komt dan uit aan de achterkant van ‘t Stoofje, waar ook onze goederen inname ruimte zit. Te voet of met de fiets ben je gewoon welkom aan de voorkant van ‘t Stoofje (Stoofstraat 15).

We nemen alleen spullen en kleren aan die mooi, schoon, compleet en werkend zijn en die qua grootte in een kast passen. Huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, kleding; het is van harte welkom. Voor meubelen, computer- en fitness apparatuur hebben we helaas geen plaats. Onze vrijwilligers zullen bij aanname samen bekijken of wij je spullen kunnen aannemen.

We geven je spullen kleine prijsjes wanneer we ze in onze winkel zetten, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. De opbrengst van de markt maakt de activiteiten van ‘t Stoofje voor kwetsbare mensen mede mogelijk. Reden genoeg dus om je spullen te komen brengen!

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief