Bibliotheek Oudenbosch
Bibliotheek Oudenbosch Foto: free stock foto

Verruiming openingstijden Bibliotheek Oudenbosch

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Vanaf vandaag, 12 januari 2022, veranderen de openingstijden van de bibliotheek in Oudenbosch.

Vanwege de maatregelen is de bibliotheek al een flinke tijd niet meer open op de vrijdagavond en deze werd toch al niet zo druk bezocht. Daarom is besloten de vrijgekomen tijd over de andere dagen van de week te verdelen. Voortaan is de locatie in Oudenbosch op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je terecht tussen 9.30 en 13.00 uur.

We verwelkomen je graag in de bibliotheek in Oudenbosch. De bibliotheek is naast een plek waar je boeken kunt lenen ook dé plek om jezelf te ontwikkelen. We ondersteunen en stimuleren mensen in hun ontwikkeling en bouwen samen aan een betere samenleving. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen is ons aanbod voor iedereen toegankelijk. Het cursusaanbod wordt over het algemeen buiten de openingstijden georganiseerd, zodat we de ruimte hebben om de voldoende afstand te bewaren.

Op de website www.bibliotheekwb.nl kun je het volledige aanbod bekijken. Naast onze collectie en cursusaanbod is er ook regelmatig een expositie te zien. Aan de leestafel ben je altijd welkom om een krant, boek of tijdschrift te lezen, ook als je geen lid bent! Kortom, we ontmoeten je graag in de bibliotheek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief