• Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (6)
    Expositie
  • (2)
    Evenement

Online KidsCollege ZB

woensdag 14 april 15:00 t/m 16:00 uur

Woensdag 14 april van 15.00 tot 16.00u, gratis. Online KidsCollege ZB: Vrede en Veiligheid zijn grondrechten in onze samenleving. Maar is dat overal zo? En wanneer een ander land deze grondrechten schendt, is het dan onze plicht als Nederland daar zich in te mengen? Deze, en andere vragen, bespreken we op 14 april om 15.00 uur met veteraan Thamara Batenburg tijdens het online KidsCollege!

Thamara Batenburg: Als veteraan heeft Thamara zich ingezet voor Vrijheid, Vrede en Veiligheid in een onbekend land. Als we niet bereid zijn te vechten voor de Vrede en Veiligheid van een ander wordt onze eigen Vrede en Veiligheid (en de veiligheid van onze geliefden) ook niet zeker gesteld. Het hoogste doel wat zij heeft kunnen bereiken in de oorlog- en crisis missies (SFOR & KFOR) in Bosnië & Herzegovina is iets te kunnen betekenen voor een ander in nood.

Kids College: Zit je in groep 6, 7 en 8? Ben je nieuwsgierig? Dat komt goed uit! Roosevelt Junior organiseert in samenwerking met ZB en UCR een Kids College. Word een echte Roosevelt Junior student en volg college net zoals op de universiteit!

Doe je mee? Stuur een mailtje naar junior@ucr.nl.

Wanneer je je aanmeldt, krijg je een aantal dagen voor het KidsCollege een link, een toegangscode en uitleg toegestuurd. Hiermee kun je op 14 april via je webbrowser het webinar volgen.


deel deze activiteit

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6