Afbeelding

Buslijn 52/53 bij Aagtekerke voor zeven weken gewijzigd

Door: Guus Arnouts Algemeen

AAGTEKERKE - Per 1 juli wijzigt Connexxion enkele dienstregelingen in de buslijnen, waaronder lijn 52/53. Het gaat om een tijdelijke wijziging en deze zal zeven weken duren. Reizigers moeten voor zeven weken met buurtbuslijn 583 reizen. 

Het vervoersbedrijf geeft aan dat door de extra verkeersdrukte in de zomer, de bussen van Connexxion op aangepaste tijden moeten gaan rijden. Dat betekent dat  Lijn 53 deze zomer zeven weken via de Westkappelsezeedijk rijdt en niet via Aagtekerke, reizigers uit het dorp kunnen gebruikmaken van de buurtbuslijn 583. 

Buurtbus
Dat betekent dat de buurtbus dan tijdelijk niet via de Westkappelsezeedijk rijdt, maar dus via Aagtekerke. De buurtbus sluit aan op buslijn 53 van en naar Middelburg en in Oostkapelle op lijn 52 van en naar Middelburg. In de ochtend- en avonduren en in de weekenden rijdt de buurtbus niet. Speciaal daarvoor rijdt er een tijdelijke pendelbus 853 tussen Westkapelle Grindweg en Domburg Villapark. Ook deze bus sluit aan op de eerdere genoemde haltes van en naar Middelburg. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief