Sportdorp Oostkapelle loopt warm voor Serious Request

  Sport

OOSTKAPELLE - Zaterdag 6 januari kan iedereen de kerstvakantie sportief afsluiten door mee te lopen tijdens de Sportdorp Trimloop in Oostkapelle. Je verenigt het plezierige met het nuttige en het noodzakelijke door lekker mee te rennen door de mooie bosrijke omgeving van Oostkapelle. Het is een goed begin van het nieuwe jaar en tevens draag je, als afsluiting, bij aan Serious Request. 50% van je inschrijfgeld gaat naar 'breng ze weer samen' van Serious Request.


De trimloop start om 14.00 uur op het parkeerterrein van Sportpark Duinhelm aan de Magnolialaan 33. Inschrijven kan van 12.45 uur tot 13.45 uur in de kantine van de voetbalvereniging. Je kunt max. 3 rondes van 3,3 km lopen (dus max. 9,9 km). Je kunt verkleden en douchen in de kleedkamers van de voetbalvereniging. Na afloop kun je wat drinken en elkaar gelukkig nieuwjaar wensen in de kantine.
De trimloop wordt georganiseerd door Sportdorp Oostkapelle. Sportverenigingen uit Oostkapelle hebben enkele jaren geleden de koppen bij elkaar gestoken en samen activiteiten ontwikkeld om zoveel mogelijk dorpsgenoten aan het sporten te krijgen. Sporten is leuk en gezond! Zo kun je o.a. wandelen, hardlopen, mountainbiken en bootcampen bij Sportdorp Oostkapelle.
Zie verder: www.sportdorpoostkapelle.nl, Facebook en Twitter. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief