Kinderen op de Toren werden verrast met een bidon.
Kinderen op de Toren werden verrast met een bidon. (Foto: Shell Moerdijk)

Kick-off voor werving leden Shell Moerdijk Kinderraad

ZEVENBERGEN - Donderdag vond op de jubilerende basisschool de Toren in Zevenbergen de kick-off plaats van de werving van leerlingen voor de eerste Shell Moerdijk Kinderraad.


Alle leerlingen van de 50-jarige school ontvingen als eerste een speciale Shell Moerdijk Kinderraad bidon. Zo kunnen de kinderen in de pauzes water tappen, wat mooi aansluit in het kader van "Gezonde School".

Bidon

Bijna alle basisscholen in Moerdijk, Klundert, Fijnaart en Zevenbergen worden ook bezocht. Daar ontvangen de leerlingen uit de bovenbouw een bidon en krijgen ze de uitnodiging om een jaar mee te doen met de kinderraad van Shell Moerdijk. De Kinderraad biedt plaats aan maximaal 20 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de diverse basisscholen.

Gedurende het jaar leren de kinderen alles over Shell Moerdijk en bespreken ze met elkaar een speciaal thema. Aan het eind van het jaar komen de kinderen met hun eigen thema-plan en overhandigen dat advies aan de General Manager van Shell Moerdijk.

Installatie

De Kinderraad krijgt binnenkort een eigen webpagina op de website van Shell. Hierop is straks onder andere spreekbeurtinformatie te vinden. Ook gaat het verhaal over de ervaringen van de kinderraadleden en hun advies via de website verder. De installatie van de kinderraad zal op 18 september aanstaande plaatsvinden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES