Theepot ruilen voor plant tijdens speciale markt in Buurthuis Irene

WILLEMSTAD - Op zaterdag 15 februari organiseert Buurthuis Irene van 14.00 tot 17.00 uur een ruilmarkt. Het idee achter de ruilmarkt: Ruilen is goed voor het milieu en je portemonnee. Ruilen is naast nuttig en duurzaam ook gewoon heel leuk. Iedereen kan meedoen, op de ruilmarkt is niet van belang hoeveel geld je wel of niet hebt.


Wat kun je ruilen? Je kunt alles ruilen dat bij onderstaande ruilgebieden ingeleverd kan worden: 1. Groen (zaden, stekken, planten, bollen, alles voor de tuin); 2. Leesmarkt (denk aan boeken); 3. Culinair (recepten, taarten, dranken, jam, chutney, vlierbessensiroop, etc.); 4. Mode (kleding, schoenen en accessoires); 5. Huishoudelijk (serviesgoed, huishoudelijke artikelen en sier); 6. Speelgoed; 7. Doe het zelf (gereedschap maar ook onderdelen en eigengemaakte zaken)

Hoe werkt het?
Ieder ruilgebied heeft een ruilchef. Lever tussen 14.00 en 16.00 uur jouw ruilwaar (schoon en heel) in bij een van de ruilchefs. Samen bepaal je wat jouw ruilwaar waard is. Je ontvangt hiervoor waardebonnen waarmee je iets leuks uit kunt zoeken. De bonnen zijn geldig bij alle ruilgebieden. je kunt dus ook een boek voor een trui ruilen of een theepot voor een plant. Wat er overblijft geven we aan het einde van de dag aan goede doelen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief