De markten gaan voorlopig niet door.
De markten gaan voorlopig niet door. Foto: Ties Steehouwer

Emmaus Langeweg opent deuren op afspraak

Door: Ties Steehouwer Algemeen

LANGEWEG - Omdat het voor Emmaus Langeweg niet haalbaar was om de coronamaatregelen uit te voeren tijdens de gebruikelijke markten heeft het team van bewoners, vrijwilligers en medewerkers besloten om de woensdag en zaterdag de markten te sluiten.

Ook het innemen en ophalen van goederen is tijdelijk stop gezet. Iedereen die op zoek is naar een mooi, uniek of tweedehands item kan wel telefonisch een afspraak maken om bij Emmaus te komen snuffelen en shoppen.

Anderhalve meter

Op deze manier kunnen zij wel de maatregelen in acht nemen. Zo wordt er tijdens het shoppen op afspraak altijd de 1,5 meter afstand gehouden en is het alleen mogelijk om met pin te betalen. Het team hoopt dat ze hiermee hun vaste klanten toch nog van dienst te kunnen zijn. Ook zijn zij achter de schermen druk bezig met het opbouwen van een webshop die deze week online zal komen.

RIVM-maatregelen

Vaste klanten en fans van Emmaus Langeweg worden ook via allerlei social media kanalen op de hoogte gehouden. Emmaus Langeweg hoopt dat iedereen gezond blijft en dat de maatregelen van het RIVM snel versoepelen zodat de gebruikelijke markten op woensdag en zaterdagmiddag snel weer gezellig kunnen verlopen. Voor nu, maak een afspraak via 0168-324524 en kom gezellig shoppen op afspraak.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief