De letters ROPARUN op een google maps afbeelding. FOTO BOUDEWIJN BAAN
De letters ROPARUN op een google maps afbeelding. FOTO BOUDEWIJN BAAN

Willemstad in Touch organiseert alternatief Roparunweekend

WILLEMSTAD - Nu de regels omtrent sporten langzaamaan worden versoepeld begint ook het Willemstadse Roparun team weer zin te krijgen om naar buiten te trekken. Uiteraard alle regels in acht nemend. Na de afgelopen digitale bestuursvergadering is er besloten om tijdens het Pinksterweekend een Challenge te organiseren waarbij de lopers / fietsers en overige leden van de Roparun team een poging kunnen wagen om ROPARUN bij elkaar te “bewegen”. Het is ten slotte het Roparun weekend.


In overleg met EPICinderunning, organisatie van o.a. de Willemstadse Vestingloop is er een evenement aangemaakt waarmee deze challenge ook voor het grotere publiek toegankelijk is gemaakt. Dit betekent dat mensen van om en rond Willemstad op een eigen gekozen moment de letters mogen rennen, wandelen of fietsen om op die manier een mooie Roparun medaille te verdienen en het Roparun team te steunen. Zie de aanmeldingslink op de Roparun Facebook pagina: https://www.facebook.com/teamWIT354 (Deze challenge duurt van 30 mei tot 30 juni)

Roparun team 354
Op 30 mei om 12:00 (onze eigenlijke starttijd vanuit Parijs) zal Roparun team 354 Willemstad in Touch de Challenge starten bij de Campagne. In kleine teams rennend, lopend en fietsend zullen we deze challenge te volbrengen!

De afstanden zijn als volgt: R = 5,7 km; O = 4,7 km; P = 6,7 km; A = 8,4 km; R= 5,7 km; U= 3,4 km; N = 4,6 km

Brons: 1 van de afzonderlijke letters: = 3,4 – 8,4 km

Zilver: RR = 11,4

Goud: ROPA : 25,5 km

Platinum: ROPARUN = 39,2 km

Ga de Challenge aan, naast eeuwige roem is er voor de snelste Roparunner een hele mooie prijs te winnen in samenwerking met restaurant de Rosmolen.

Wij gaan natuurlijk actief door en we hopen dat jullie ons hier (Fysiek) mee willen steunen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Allround medewerker

Moerdijk

bezorgers weekkrant

Akmkerk, Hank, Veen, Nieuwendijk

Magazijnmedewerkster

Klundert

Receptionist, conciërge en leerpleinbeheerder

Roosendaal

Bezorgers

Bergen op Zoom / Roosendaal