Loerendonck bestaat 50 jaar: motto komend carnaval bekend gemaakt
Foto: archief

Loerendonck bestaat 50 jaar: motto komend carnaval bekend gemaakt

KLUNDERT - Loerendonck heeft gisteren het motto voor komend carnaval bekend gemaakt. De organisatie viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. 


“Wa’n gouwe tijd” is het motto voor komend carnaval. Hiermee wordt gerefereerd aan het 50-jarig bestaan van Loerendonck. “Een halve eeuw zijn we als Loerendonckers met elkaar verbonden: veel gelachen, gehuild, geleefd en gedeeld. Al 50 jaar vele inspirerende momenten met veel mooie mensen die allemaal het samenzijn omarmde en even de boel de boel hebben gelaten om elk jaar stil te staan om met elkaar te genieten en te proosten op het leven. Die gouwe tijd gaan wij zeker niet vergeten.”

Door corona zijn grootse evenementen rondom carnaval niet mogelijk. “Maar je kunt wel je vlag laten wapperen.” Ook kan iedereen leuke carnavalsfoto’s en anekdotes delen met de organisatie van Loerendonck. “Doe mee en hou ons carnavalsgevoel van 50 jaar even vast!”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>