Groot onderhoud aan snelweg bij Willemstad: A29 vier weekenden dicht

WILLEMSTAD - De A29 bij Willemstad gaat vanaf vrijdag vier weekenden dicht voor groot onderhoud. Dat gebeurt in de richting van Rotterdam. Weggebruikers zijn daardoor een half uur langer onderweg. De werkzaamheden vinden plaats in de weekenden van 2 tot 5 april, 9 tot 12 april, 16 tot 19 april en 23 tot 26 april.


Ook de scheepvaart moet rekening houden met hinder. De Volkeraksluizen gaan de eerste drie weekenden dicht, waardoor boten niet kunnen passeren via de oostelijke kolk. Kleinere boten kunnen wel door de middelste en de westelijke sluiskolken.

De werkzaamheden aan de A29 beginnen elke vrijdag om 22.00 uur en duren tot maandag 05.00 uur. De snelweg is dicht tussen knooppunten Sabina en Hellegatsplein. Ook de parallelbaan van de A29 over de Volkerakbrug blijft gesloten voor het verkeer. Ook fietsers en voetgangers mogen niet door. Aannemersbedrijf BAM Infra legt nieuw asfalt aan. Ook voeren zij onderhoudswerkzaamheden uit aan de Volkerakbrug.

Monique Jansen
Monique Jansen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>