Tim runt in Standdaarbuiten de Spar: ‘Bewoners gunnen het je’
Foto: Tom Rietveld

Tim runt in Standdaarbuiten de Spar: ‘Bewoners gunnen het je’

Tim op den Brouw merkt op dat het dorp Standdaarbuiten in het verleden veel groter en mooier was. “Het is in de oorlog zowat platgebombardeerd. Bekijk de oude foto’s maar op facebook: Standdaarbuiten Toen en Nu. 


Echt jammer, maar het blijft een fijn dorp, een mooie plek, waar het ideaal wonen is. Voor mij is de saamhorigheid in dit dorp heel prettig. Ons kent ons, iedereen wordt geaccepteerd. Men heeft veel voor elkaar over. Je moet je wel mengen in het dorpsgebeuren. Hoogtepunten de Dorpsweek rond Hemelvaartsdag en met carnaval de Lichtjesoptocht in ’t Zwammegat. Als je je inzet voor het dorp dan gunnen de bewoners je wat. Dat heb ik ook persoonlijk ondervonden”.

Tim heeft de gunfactor

“Ik heb de oude Spar winkel over overgenomen van mijn vroegere werkgever. Op 12-jarige jongen ben ik hier ingerold als vakkenvullertje. Blijven hangen. Later kreeg ik een aanbieding om hier een opleiding te doen en de kans om het mogelijk later over te nemen. Wel een oude gedateerde winkel. Daarom heb ik met de Spar goede afspraken gemaakt over een toekomstperspectief. Twee jaar aankijken in de bestaande situatie en dan een grondige verbouwing en uitbreiding. Wel een zekere gok. Nu een up-to-date winkel met een ruim assortiment. (8000 producten). Het is gelukt omdat de bewoners het je gunnen”. 

Klanten, die de winkel bezoeken zeggen bijna allemaal hetzelfde. “Leuk in het dorp, elkaar groeten en een praatje maken. Never, nooit naar een grote stad”.

Tom Rietveld,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>