Garagesale Standdaarbuiten augustus 2019.
Garagesale Standdaarbuiten augustus 2019.

Wordt garagesale Standdaarbuiten het eerste grote evenement dit jaar?

Algemeen

STANDDAARBUITEN - Wordt de garagesale in Standdaarbuiten op zondag 6 juni het eerste grote evenement van het jaar? Het zou zomaar kunnen, de organisatie is hoopvol gestemd en wacht het nieuws de komende weken met spanning af. 

Als het is toegestaan, komt er een gemeenschappelijke garagesale aan de straat die bij ieder eigen huis en tuin is te organiseren. “Als het is toegestaan, maken we het mailadres en telefoonnummer bekend in de Moerdijkse Bode om uw gratis deelname op te kunnen geven”, kondigt het comité aan. 

“Iedereen snakt inmiddels naar een evenement zoals onder andere deze rommelmarktdag. Maar vooralsnog veiligheid en voorzichtigheid voor alles. Wij allen tezamen dienen eerst deze coronatijd gezond en wel door te komen.De eerste rommelmarkt op de eigen oprit in augustus 2019 was een groot succes en er deden al meer dan 80 dorpsgenoten aan mee. Helaas kon het vorig jaar vanwege het coronavirus geen vervolg krijgen, maar getuige de vele enthousiaste opmerkingen destijds, op en na die genoten zomerse zondag, is de verwachting dan ook dat het minstens een verdubbeling aan huishoudens gaat worden. Hopelijk zelfs nog veel meer!”

Wat is een garagesale?

Een garagesale is bij uitstek de gelegenheid om overtollige spullen en dingen die op zolder staan te verkopen. “Een mooie gelegenheid om op een leuke en gezellige manier er vanaf te komen, op te ruimen als het ware, en andere mensen, maar ook u blij te maken! En dat kunnen wij allemaal wel gebruiken na dit veel te lange coronajaar”, meent de organisatie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief