Foto: Coby Weijers

Buitenspeeldag van Meer Moerdijk strijkt neer op honkbalvelden Seven Hills

ZEVENBERGEN - De nationale Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon. Het is dé grootste buitenspeelactie van Nederland. De nationale Buitenspeeldag is op woensdag 9 juni.


Natuurlijk vindt het team van Meer Moerdijk buiten spelen fantastisch” Tijdens de Buitenspeeldag pakken we flink uit. In samenwerking met de bibliotheek West-Brabant en de Koerdische stichting organiseren wij een buitenspeelmiddag op de honkbalvelden van Seven Hills. Meld je aan voor een tijdsblok en kom lekker spelen. Ook weten we dat de oudere jeugd, dol is op uitleven. Ook voor deze leeftijd hebben we een uur gereserveerd.”

Locatie: Honk en softbal vereniging, Sportpark De Meeren, Westrand 11.
Tijdvakken: 13.15-14.15 uur: 4 t/m 12 jaar; 14.30-15.30 uur: 4 t/m 12 jaar; 16.00-17.00 uur: 4 t/m 17 jaar. Maximaal 50 deelnemers per tijd vak. Ga naar de website meermoerdijk.nl en ga naar activiteiten. Schrijf je in voor de Buitenspeeldag.

Redactie,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>