Foto: Matt Herrijgers

Stichting Carnaval Zevenbergen kondigt aftrap carnavalsseizoen aan: Gratis entree en uren plezier

ZEVENBERGEN – We zijn halverwege oktober en dus is het aftellen naar 11 november begonnen, want eindelijk kan het weer! Hoewel het vorig jaar somber gevierd moest worden door corona, is Zevenbergen van plan om er dit jaar een groot feest van te maken. Het carnavalsseizoen wordt op zaterdag 6 november feestelijk afgetrapt door Stichting Carnaval Zevenbergen op het Marktplein in Zevenbergen. 


Dit jaar kan 11-11, het begin van het carnavalsseizoen, eindelijk weer goed gevierd worden. Het Marktplein in Zevenbergen is op 6 november de place to be voor carnaval liefhebbers. Om 15.00 uur openen de deuren, het officiële programma start om 16.00 uur en loopt door tot 23.30 uur. Met een podium van acht bij acht meter en diverse tenten belooft het een mooie avond te worden vol feesten en hossen. 

Carnavalslied

Zoals altijd wordt tijdens het feest de (nieuwe) leden van de Raad van Elf en het bestuur gepresenteerd. Ook presenteert de stichting het Carnavalslied van het komend carnavalsseizoen. Hiervoor inschrijven kan nog tot 31 oktober via liedjesfestival@carnavalzevenbergen.nl. Verder maken de nieuwe Prins van het Zeuvebultelaand en zijn vernieuwde Ereraad om 19.11 uur hun opwachting.

Waar valt erop te feesten?

Tijdens een carnavalsfeest is muziek natuurlijk haast onmisbaar. Het officiële programma start om 16.00 uur met DJ Maurice Ploeg. Gedurende het feest zullen ook De Floes, Bultse Herrie en De Notenkrakers hun opwachting maken. Om het compleet te maken, treedt onder meer de Zevenbergse Leroy Krielen, Denans uit Prinsenbeek en ‘Mosterd na de Maaltijd’ uit Hoeven op. John Crezée praat het festijn aan elkaar.

Tickets bemachtigen

Bezoekers dienen vooraf gratis kaarten te kopen of te bestellen. Bestellen kan vanaf woensdag 20 oktober via: www.carnavalzevenbergen.nl/winkel. Tickets kopen kan op vrijdag 5 november van 19.30 uur tot 21.30 uur en op zaterdag 6 november van 09.30 uur tot 14.30 uur. De kaartverkoop is bij de evenementenlocatie op de Markt. Bezoekers vanaf 13 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen. Als je zowel een ticket als een coronatoegangsbewijs hebt, dan krijg je een polsbandje die je toegang geeft tot het terrein. Polsbandjes zijn op de halen tijdens te kaartverkoop. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>