Foto: CHRISTIAN TRAETS

Bestuurder raakt zwaargewond bij ongeval op N285 bij Langeweg, kind ongedeerd

LANGEWEG - Op de N285 bij Langeweg is maandagmiddag een bestuurder zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto in botsing kwam met een boom. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Molenweg. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. 


De automobilist raakte vermoedelijk de macht over het stuur, kwam vervolgens aan de andere kant van de weg terecht op een fietspad, reed vervolgens via de berm over het fietspad waarna de auto met de zijkant tot stilstand kwam tegen een boom. De bestuurder raakte hierbij bekneld en moest worden bevrijd door de brandweer. Daarna is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. 

In de auto zat ook een 1-jarig kind. Het jongetje raakte niet gewond. Uit voorzorg is het kind per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Hier zijn onder andere getuigenverklaringen opgenomen. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De precieze toedracht van het ongeval is niet bekend.

Redactie,NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>