Foto: Shutterstock

Hartveilig Willemstad zoekt dringend bestuursleden

WILLEMSTAD - Stichting Hartveilig Willemstad zoekt dringend nieuwe bestuursleden. Dat is nodig om het werk van de organisatie te kunnen waarborgen. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester hebben bekend gemaakt te willen stoppen.


Voorzitster en cursusleidster Wil Meesters doet een stap terug vanwege gezondheidsklachten. Secretaris Anita Polak wil het stokje ook doorgeven, net als haar man die het werk als penningmeester bijhield. De bestuursleden stoppen er niet direct mee, maar vinden het wel  belangrijk dat er snel opvolgers komen. Meesters en Polak kunnen hun verworven kennis en ervaringen dan delen met een nieuw en geïnstrueerd bestuur.

Stichting Hartveilig Willemstad werkt sinds 2004 aan het hartveilig maken van Willemstad. Dankzij de inzet van deze organisatie hangen er inmiddels 15 hartdefibrillatoren in Willemstad en Helwijk. De stichting leidt jaarlijks ongeveer 150 cursisten op en verzorgt herhalingslessen in het werken met een AED. Ook wordt samengewerkt met bedrijven en inwoners die hun bedrijf of huis beschikbaar stellen voor het ophangen van een AED-kast.

Wie interesse heeft in een bestuursfunctie binnen Stichting Hartveilig Willemstad kan contact opnemen met Wil Meesters 0168-473599 of Anita Polak, 0168-473544. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief