Foto: Ties Steehouwer

Standdaarbuiten maakt zich op voor 44ste editie Dorpsweek

  Algemeen,Nieuws

STANDDAARBUITEN - Standdaarbuiten maakt zich op voor de 44ste editie van de Dorpsweek. Van 26 mei tot en met 2 juni bruist het dorp weer van de activiteiten en optredens.


Op zondag 26 mei staat onder andere een motortoertocht op het programma. De Avondvierdaagse gaat op dinsdag om 18.30 uur van start. TC Rally houdt dan een tennistoernooi. Het Kids Event is woensdagochtend in de feesttent. 's Avonds zijn daar optredens van Famke Louise, Dave Roelvink en DJ Jantje. Donderdag staat onder meer in het teken van een jeu de boules- en beachvolleybaltoernooi. In de feesttent start om 13.00 uur een country- en westernfestival. De sportman, -vrouw en -ploeg 2019 worden om 17.00 uur bekend. Vrijdag is de Hollandse Avond. Zaterdagavond staat WC Experience meets Harmonie Oefening 2.0 op het affiche. Voor zondagmiddag staat een spectaculaire pubquiz in de feesttent aangekondigd. Surf voor meer informatie naar www.dorpsweekstanddaarbuiten.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief