Ies den Hollander aan het woord tijdens de opening van 'zijn' Blokhut. ARCHIEFFOTO TIES STEEHOUWER
Ies den Hollander aan het woord tijdens de opening van 'zijn' Blokhut. ARCHIEFFOTO TIES STEEHOUWER Foto: Ties Steehouwer

Ies den Hollander legt taken neer

Door: Peter Houtepen Algemeen

WILLEMSTAD - Ies den Hollander, voorzitter van Speeltuinvereniging (SV) Kindervreugd in Willemstad, heeft na een bestuurstermijn van 38 jaar, op 1 januari zijn taken neergelegd. Het betreft niet alleen zijn bestuurlijke, maar ook overige uitvoerende taken.

DOOR TIES STEEHOUWER

Daarbij valt te denken aan het wekelijks ophalen van spullen voor de rommelmarkt, het organiseren van de rommelmarkten, onderhoudswerk, enzovoorts. Binnen het bestuur van SV Kindervreugd is hier goed over gesproken en uiteraard wordt zorg gedragen voor een goede opvolging en soepele overdracht.

Etiket

"Het wordt tijd dat het etiket Ies en Janny den Hollander er vanaf gaat. De tijd is gekomen om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie", aldus Ies den Hollander. Gelijktijdig met hem is ook bestuurslid Kees Slabbekoorn afgetreden. Hij heeft er 45 jaar bestuurslidmaatschap op zitten. Ook Kees draagt zorg voor een goede overdracht van zijn huidige takenpakket als administrateur van de Blokhut.

Bepalend
Speeltuinvereniging Kindervreugd wil hun afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan en wil iedereen in de gelegenheid stellen beide heren de hand te schudden en te bedanken voor hun jarenlange trouwe inzet met geweldige resultaten. Hun inzet is bepalend geweest voor het gezicht van SV Kindervreugd van nu en ze hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in Helwijk.

Receptie
Op vrijdag 12 januari wordt een afscheidsreceptie gehouden in de Blokhut. Deze vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur. Door het bestuur zal een nieuwe voorzitter worden voorgedragen en op de volgende ledenvergadering een nieuwe bestuurssamenstelling aan de leden worden voorgelegd.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief