Leden carnaval Zeuvebultelaand verkopen de Bult
Foto: Marjanne Dijkstra

Leden carnaval Zeuvebultelaand verkopen de Bult

  Cultuur

ZEVENBERGEN - Vanaf zaterdag 18 januari gaan de leden van Stichting Carnaval Zevenbergen weer huis aan huis de Bult rondbrengen. Ze zullen in deze week ook bij u aanbellen en met trots aan u het kleurrijke carnavalsmagazine de Bult presenteren. Ook dit jaar is er weer en speciaal kinderbultje om de kinderen van ut Zeuvebultelaand te voorzien van informatie over het leukste feest van het jaar.


De Bult staat, net als andere jaren, weer vol met allerlei wetenswaardigheden over carnaval in ut Zeuvebultelaand. Om de kosten van dit gratis boekwerk voor carnaval te kunnen dekken vragen wij u om vrijblijvend loten of een emblemen te kopen. Met de verloting zijn leuke geldprijzen te winnen waarmee u tijdens de carnaval een extra zakcentje kan vergaren. De populaire emblemen van SCZ kunt u tijdens deze verkoopdagen weer toevoegen aan de verzameling van de afgelopen jaren. Zonder het kleurrijke embleem van 2020 loopt u tijdens de carnavalsdagen toch maar kaal rond.

Uiteraard kunt u de mensen van Stichting Carnaval Zevenbergen bij het bezoek aan uw voordeur ook aanschieten voor een mooie motto sjaal of een carnavalsvlag. De sjaals zijn er in een gelimiteerde oplage. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@carnavalzevenbergen.nl. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>