Vestingloop
Vestingloop (Foto: Tom Rietveld)

Vestingloop Willemstad was weer een feestje

  Sport

WILLEMSTAD - Organisator Perry Bakker van EPIC in de Running staat bij de start van de Vestingloop in Willemstad. Perry: “De aangepaste start om in blokken van 50 deelnemers om de vijf minuten te starten is vooral voor iedereen heel relaxed. Lekker ontspannend. Ook voor de vrijwilligers heel fijn met water uit delen en zo. 


Het loopt vloeiend en dat is voor de bewoners heel leuk omdat er dan continue lopers voorbij komen die ze kunnen aanmoedigen. Heel blij dat het weer mag en dat we blije koppies zien, heel gezellig. Lekker gemoedelijk, fantastisch weer en al met al een dik feest. Op 10 oktober weer in Bergen op Zoom.  We vragen na afloop aan Heiko Wijtenburg; “Hoe voel je je nu?” Heiko: “Lekker! Geen pijn? Wel voluit gegaan. Wij zitten in een voorbereiding op de Rotterdam Marathon dus 10 kilometer voluit. Ik voel me goed. Aan het eind was ik wel even kapot, maar dat hoort erbij. Daarna komt de euforie en de medaille. Het was warm, maar we liepen ook een stukje in de beschutting, dus dan valt het mee. Voor mij de eerste keer om de vestingloop te doen, mooie route.”

Met de boot

Heike vervolgt: “Vroeger kwam ik wel vaak in Willemstad met de boot. Ik herkende wel de mooie omgeving. Dus leuk om het hier weer te zien. We hebben de vestinglopen in onze voorbereiding staan voor de Marathon in Rotterdam op 24 oktober. Eerst nog de halve marathon van Capelle. Vandaag was het een feestje”.
Tom Rietveld,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>