Foto: HV Zeeland

Jongen naar ziekenhuis door scooterongeluk, blijkt gedronken te hebben

  112 Meldingen

SCHORE - Een 18-jarige Goesenaar is dinsdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk met zijn scooter bij de Kanaalweg bij Schore. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn bijrijder bleef ongedeerd. De jongens verklaarden tegenover de politie alcohol gedronken te hebben.


Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur op het fietspad naast de Kanaalweg. Een voorbijganger meldde het ongeval bij de hulpdiensten. De scooter was ten val gekomen nadat de Goesenaar de berm inreed en weer terug de weg op wilde sturen. Een arts heeft bloed afgenomen bij de jonge Goesenaar. Dat wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut voor onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op wegens het rijden onder invloed. Ook zal een melding worden gemaakt bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) om te onderzoeken of de scooterbestuurder geschikt is om te mogen rijden. De jongen ligt nog in het ziekenhuis.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Chauffeurs

Tholen

Meerdere vcatures

Zeeland en West-Brabant

Voorman van de constructieafdeling

Yerseke

Woonbegeleider

Oost-Souburg

Schoonmaker

Yerseke