• Alles
 • (3)
  Bingo
 • (2)
  Theater
 • (5)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Cursus - Workshop
 • (2)
  Inloop - Opendag

Open Kerk

woensdag 28 juli 11:00 - 15:00 uur

Tot en met zaterdag 11 september (monumentendag) staan de deuren van de Hervormde Dorpskerk aan het Kerkplein in Yerseke weer voor u open om eens een kijkje te komen nemen. Op woensdagen en zaterdagen van 11 tot 15 uur zijn vrijwilligers aanwezig om u gastvrij te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bijzonderheden dit jaar: Expositie van leden van de Kunstkring Reimerswaal:
Kees van de Bosch, kunstschilder. Zijn passie is alles wat met de zeekant te maken heeft, en op een fotografisch manier te schilderen.
Ria Wisse, kunstschilderes. Haar werk toont de mooiste plekjes in en om Yerseke, maar (ook vaak eigen) dieren zijn een geliefd onderwerp.
Kees de Koeijer, houtbewerker, hij maakt de mooiste dingen van hout waarvan hij vaak ook nog precies kan vertellen waar de boom gestaan heeft.
Michaéla Hollemans, kunstschilderes bij de Kaai in Goes. Zij schildert met uiterste precisie, de meest fantastische art poppen.
Loes Muller, veelzijdig beeldend kunstenares. Haar werk gaat van speksteen objecten, bronzen beeldjes, tot zeer aparte sieraden.
Ilse van Loo-Remijn, kunstschilderes. Ilse maakt prachtige schilderijen en etsen, ze gebruikt allerlei technieken, en verwerkt in haar schilderij ook allerlei materialen.
Marius Weststrate, pentekenaar. Marius maakt prachtig gedetailleerde pentekeningen, soms in kleur.
Tevens is de geschiedenis van de kerk te bekijken.


deel deze activiteit

Locatie

Hervormde kerk
Yerseke
Kerkplein 5
4401ED


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Tholen

Automonteur

Goes

Meerdere vacatures

Vlissingen

Meerdere vacatures

Middelburg

Assistent-Accountants

Roosendaal en Sint-Maartensdijk