Logo internetbode.nl/reimerswaal

Zeeuws detailhandelscongres in Goes

GOES - Het winkellandschap in Zeeland verandert snel. Continue groei van online verkoop, veranderende wensen van klanten en de toename van winkelleegstand vragen om een nieuwe aanpak. Dit onderwerp staat donderdag centraal tijdens het Zeeuws detailhandelscongres in Goes.


Het congres in theater de Mythe duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Uitgenodigd zijn onder meer ondernemers, vastgoedontwikkelaars en vertegenwoordigers van gemeenten en onderwijsinstellingen.

Opwaardering 'Het congres brengt part?en b? elkaar die willen meewerken aan de toekomst van de detailhandel', aldus de organisatie. Die bestaat uit de provincie Zeeland en Stedennetwerk Z4. 'Er wordt volop geëxperimenteerd met nieuwe winkelconcepten, gebruik van datastromen, flexibeler overheidsbeleid en opwaardering van winkelgebieden.' Op het programma donderdag staat onder meer een panelgesprek over de kansen voor de ondernemers, gemeenten en vastgoedaanbieders.

FOTO BEELDENBANK LAAT ZEELAND ZIEN / RUBEN OREEL<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief