Afbeelding

Bakkerij de Gangmaker

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - De Gangmaker in Kruiningen is al jarenlang een begrip. Na een ingrijpende verbouwing zo’n 2 jaar geleden is de winkel uitgebreid met een lunchroom. Hier is er prima de mogelijkheid heerlijk koffie te drinken met iets lekkers uit de bakkerij. Tussen de middag belegde broodjes, of iets warm uit de oven. Aangevuld met verse jus d'orange of een lekker ijsje in het zomerseizoen.

Vorig jaar is ons bedrijf uitgebreid met 2 filialen. Aan de Beizelingsestraat in Kapelle en de Paardenmarkt in Yerseke zijn onze winkels voorzien van hetzelfde assortiment. Ook hier kunt u genieten van koffie, thee en een ruim assortiment koek en gebak. In de zomer ook op ons gezellige terras.

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, liggen de winkels vol met marsepein, chocoladefiguren en handgemaakte chocoladeletters. Voor groot en klein en in alle smaken.

Loop gerust een binnen en proef de gezelligheid die Sint en Piet in deze tijd van het jaar met zich meebrengt.

Uiteraard doen wij mee met de zegelactie in Kruiningen. Profiteer van de actie in de maand november en lever nog uw spaarkaart in. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Tot ziens in één van onze winkels.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief