Foto: Rijnhout Media

Politie houdt snelheids- en alcoholcontroles in Roosendaal

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft gisteren meerdere controles gehouden in Roosendaal. Aan de Rietgoorsestraat werd 's middags een snelheidscontrole gehouden. Bestuurders werden 's avonds op alcohol gecontroleerd aan de Vughstraat. Dat meldt Wijkagent Tolberg op Twitter. 


Tussen 15.50 en 16.20 uur controleerden agenten op snelheid op de Rietgoorsestraat. Daarbij werden vijftig auto's gecontroleerd. Vijf bestuurders ontvingen een bekeuring. De hoogste gemeten snelheid was 120 kilometer per uur na correctie. Dat is 56 kilometer harder dan toegestaan. Van deze bestuurder is het rijbewijs ingevorderd. 

Vervolgens hielden de agenten 's avonds een alcoholcontrole op de Vughstraat. Honderd bestuurders werden gevraagd te blazen. Van hen had één bestuurder te veel gedronken. Hij blies 490 ug/l. De toegestane hoeveelheid in Nederland is 220 ug/l. Daarnaast reed de automobilist zonder rijbewijs. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Touringcarchauffeurs m/v

Zowel binnen- als buitenland

Trekker-opleggerchauffeur

Zevenbergen

Stylist m/v

Rijen

Bedrijfswagentechnicus

Gilze

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief