Afbeelding

Telecombinatie West-Brabant voor aanschaf van smartphone of tablet

Algemeen

OUD GASTEL – Wie de aanschaf van een smartphone of tablet overweegt, heeft keus in overvloed. “Welk apparaat kies ik? Wat is voor mij het beste abonnement?” Een goede tip? Ga eens langs bij het bedrijf Telecombinatie West-Brabant, gemakkelijk bereikbaar op industrieterrein Borchwerf II, vlakbij afslag 21 aan de A17. Daar helpt men u bij het kiezen van de oplossing die optimaal bij uw situatie past, of het nu gaat om particulier of om zakelijk gebruik.

DOOR ROEL DE HAAN

Ron Bouquet en Dimitri Houtepen zijn de eigenaren van het bedrijf. Bouquet: “Wij leveren smartphones en tablets, alle spraak- en data abonnementen, het onderhoud en eventuele reparaties. We zijn sterk op een aantal terreinen. In de eerste plaats geven we deskundig advies, waarbij de cliënt voorop staat.” Ga je veel of weinig data gebruiken, stel je zware eisen aan je bereikbaarheid, of moet je toestel tegen een stootje kunnen?

Onafhankelijk en klantgericht “Wat de eisen ook zijn”, vervolgt Bouquet, “wij leveren advies op maat. We leveren niet alleen de topmerken zoals Apple en Samsung, maar we bieden ook andere, voordelige oplossingen aan, zoals het merk Wiko (het tweede merk in Frankrijk).” Houtepen vult aan: “Op het gebied van abonnementen is de keus heel uitgebreid. Alle A-merken hebben tegenwoordig ook B- en C- merken in het assortiment. Je maakt dan gebruik van hetzelfde netwerk, alleen zijn je kosten stukken lager. Daarnaast timmeren sommige aanbieders hard aan de weg met TV, internet en vaste en mobiele telefoon in één pakket. Daar zitten voor- en nadelen aan.”

Deskundige reparaties Dat brengt hen bij het tweede sterke punt waar ze trots op zijn. Houtepen: “Wij voeren zelf reparaties uit. Een smartphone of tablet is tegenwoordig een forse investering. Door het veelvuldig handzame gebruik - dat anders is dan van een PC of laptop - gaat er wel eens wat fout, schermbreuk c.q. vochtschade zijn daar de bekende voorbeelden van. Het is vaak de moeite waard om een apparaat te repareren, in plaats van een nieuwe te kopen. Voor zakelijke afnemers hebben we een haal- en brengservice en voor hen verzorgen we eventueel reparatie(s) op locatie en uit eigen voorraad.” Bouquet: “We proberen overigens wel om het aantal reparaties beperkt te houden door ook preventief te adviseren. Met de aanschaf van goede beschermende accessoires en door regelmatig onderhoud gaan niet alleen de reparatiekosten naar beneden, maar stijgt ook de levensduur van het toestel.”

Inruilmogelijkheid Niet iedereen heeft behoefte aan het nieuwste van het nieuwste. Bij Telecombinatie West-Brabant bestaat de mogelijkheid om toestellen in te ruilen, daarnaast biedt het bedrijf (op beperkte schaal) gebruikte toestellen aan. “Alle ingeruilde toestellen worden nagekeken, voorzien van nieuwe onderdelen en met 6 maanden garantie aangeboden. Overigens geven wij ook op al onze reparaties 6 maanden garantie.”

Telecombinatie West-Brabant, Blauwhekken 5c, 4751XD Oud Gastel, 0164-714145, www.twbr.nl

Het team van Telecombinatie West Brabant. FOTO ROEL DE HAAN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief