De laatste twee doekjes zijn klaar.
De laatste twee doekjes zijn klaar. (Foto: Peet Quintus)

Burgemeester schildert het laatste doekje

ROOSENDAAL - Burgemeester Jacques Niederer en kunstenares Peet Quintus hebben onlangs het laatste en het een na laatste doekje geschilderd van het grote kunstproject '750 Roosendalers in Kleur'.


Kunstenares Peet Quintus heeft gedurende het feestjaar samengewerkt met 749 verschillende Roosendalers. Zowel in haar atelier als op verschillende plekken in de stad organiseerde ze een dertigtal werksessies. Iedereen maakte zijn eigen kleine kunstwerkje dat samengevoegd wordt tot één groot schilderij. In januari heeft Cor Verbogt, voorzitter van Stichting 750 jaar Roosendaal, het eerste doekje geschilderd en het laatste werkje is nu gemaakt door de burgemeester. Wat ze geschilderd hebben blijft nog even geheim. Op 10 december om 16.30 uur gaat de burgemeester het kunstwerk officieel onthullen in schouwburg de Kring.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>