Een oud fototoestel dat te zien is in het Tongerlohuys
Een oud fototoestel dat te zien is in het Tongerlohuys (Foto: )

Fotojournalist geeft unieke demonstratie

ROOSENDAAL - Fotojournalist Ben Steffen geeft op donderdag 16 mei een bijzondere demonstratie in de Galerie van De Kring Roosendaal over het bewerken van foto's met fotobewerkingsprogramma's. "Ben zal hiermee bewijzen dat fotograferen een vak is, maar dat iedereen een goede foto kan maken", aldus De Kring.


Het werk van fotojournalist Ben Steffen is op dit moment, samen met het werk van collega Thom van Amsterdam, te zien in een tentoonstelling in het Tongerlohuys. De twee fotojournalisten brachten samen een half miljoen negatieven naar het eveneens in het Tongerlohuys gevestigde archief. Uit al die beelden maakten ze een selectie en die foto's zijn tot en met 26 mei nog te zien op de expositie Verandering. Dat er veel is veranderd in hun vak moge duidelijk zijn.

Na de demonstratie is er dan ook de gelegenheid om de tentoonstelling Verandering te bezoeken in het Tongerlohuys. Voor de demonstratie betaal je 8 euro, dit is inclusief toegang tot het museum en een fotografische verrassing. Meld je per mail aan via info@tongerlohuys.nl. De demonstratie begint om 14.00 uur. De deuren zijn vanaf 13.30 uur open.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Machinaal Houtbewerker

Veghel

Bezorgers

Zundert

Touringcarchauffeurs m/v

Zowel binnen- als buitenland

Bezorgers

Halderberge

Verkoper m/v

Halsteren

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief