dijkpop
dijkpop

Elfde editie van open air festival Dijkpop

ROOSENDAAL - Op het grasveld naast wijkhuis 't Dijksteeke vindt op zaterdag 15 juni de elfde editie van Dijkpop Roosendaal plaats.


Het openluchtfestival Dijkpop is elf jaar geleden opgezet door een aantal betrokken ouders. Bij de Bergspil in de Tolberg en het Dijksteeke in de Kortendijk werden wekelijks jonge muzikanten begeleid en bandjes gevormd. "Wij zijn daarop ingesprongen om een jaarlijks terugkerend festival te organiseren waarbij het geleerde in praktijk kon worden gebracht."

Zo kunnen de jonge muzikanten alvast de nodige podiumervaring op doen. Jaarlijks schrijven zo'n 40 tot 80 bands in om op te treden, maar er is slechts plaats voor 9 of 10 bands. Dit jaar zijn de gelukkigen onder andere de Rock 'n Bluesband OUT of the BOCKS, A Different Tune, O.D. Rock 'n Blues band, Just More, Liza Weald en Suitcase.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>