Burgemeester Niederer op BS De Stappen
Burgemeester Niederer op BS De Stappen (Foto: R. Dam)

Burgemeester bezoekt basisschool De Stappen

WOUW - Hoog bezoek op KPO basisschool De Stappen in Wouw! Burgemeester Niederer bracht afgelopen maandag een bezoek aan de leerlingen van groep 8 van deze school.


De kinderen zijn al wekenlang bezig met een project over politiek. De burgemeester was bereid een gaatje in zijn drukke agenda te vinden om de leerlingen het een en ander te vertellen over het ambt van burgemeester en over de gemeentepolitiek. De kinderen waren zeer geïnteresseerd en vroegen de burgemeester het hemd van het lijf.

Zo weten ze nu wat de taken van de burgemeester zijn, met wie de burgemeester allemaal samenwerkt en wat er nu eigenlijk zo leuk is aan burgemeester zijn. De leerlingen zullen in het kader van dit project ook nog een bezoek brengen aan de Tweede Kamer. Het project wordt afgesloten met heuse verkiezingen: verschillende kinderen staan kandidaat voor een plaats in de leerlingenraad van De Stappen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief