DVO kijkt terug op een bewogen jaar maar bouwt verder aan een mooie en goede toekomst voor de club.
DVO kijkt terug op een bewogen jaar maar bouwt verder aan een mooie en goede toekomst voor de club. Foto: Pixabay

Kerstmis en Nieuwjaar bij DVO 60

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Zondag 15 december was het erg druk bij DVO 60 voor de traditionele puzzelkersttocht voor het hele gezin. Onderweg moest men leuke vragen oplossen en halverwege de tocht ontving men een glas drinken en meestal was het warme chocomel.

De leukste opdracht was dat men een gedicht moest maken van 10 regels met daarin zonder meer DVO 60-60 jarig bestaan en het kunstgrasveld. Iedereen heeft hier zijn uiterste best opgedaan en het werden leuke gedichten. Bij terugkomst in de kantine was voorzitter Theo v.d. Wegen aanwezig en die had voor Dees Bergsma nog een leuk cadeau. Dees had de meeste loten van de grote clubactie verkocht. Hierna volgde een uitstekend verzorgde lunch en kon men beginnen aan de bingo. Deze was erg druk bezocht en leverde een leuk bedrag op voor het 60 jarig bestaan.

Komende activiteiten

Op 4 januari is het de nieuwjaarsborrel. Deze zal om 16.00 uur aanvangen en dan zal het programma van het 60 jarig bestaan bekend gemaakt worden. Voorafgaande begint om ongeveer 13.00 uur een mini toernooi voor de senioren.

Bewogen jaar

2019 zit er weer op. Een bewogen jaar met helaas de brandstichtingen en natuurlijk het vernielen van het nieuwe kunstgrasveld. Allemaal te triest voor woorden maar DVO 60 is een gezonde vereniging en kan goed omgaan met tegenslagen. Sportief was uiteraard het hoogtepunt het kampioenschap van de dames en een aantal jeugdteams. Wij zijn aan het bouwen aan een mooie en goede toekomst voor de club en dit gaat helemaal goed komen.

Informatie via de e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief