Afbeelding
Foto: Christian Traets

Gezocht: fietser die 91-jarige vrouw heeft aangereden

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie is op zoek naar een fietser die donderdagmiddag in botsing is gekomen met een 91-jarige vrouw met een rollator. Het ongeluk gebeurde omstreeks 12.30 uur op de kruising Hendrik Gerard Dirckxstraat/ Laan van Brabant.

De 91-jarige vrouw kwam bij het ongeluk ten val en is met onbekende (ernstige) verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door ambulancemedewerkers. "De getuige verklaarde aan de aanwezige politiemensen dat de fietser na de aanrijding is doorgereden", meldt de politie en daarom zijn ze dringend op zoek naar die fietser.

Daarnaast is de politie ook op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of die iets meer kunnen vertellen over de doorgereden fietser. Het zou moeten gaan om een vrouw. "We zijn nog bezig met het verzamelen van camerabeelden van de plaats van het ongeval. Als die beelden door de politie zijn ontvangen dan zullen ze uitgekeken worden. Ook naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan door de politie."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief