Foto: Google Maps

VVD wil overlast aanpakken in Emile van Loonpark

ROOSENDAAL - Is de gemeente bereid om extra handhaving in te zetten op het Emile van Loonpark om de overlast in het park aan te pakken? Dat willen VVD'ers Sanneke Vermeulen en Kees Verstraten weten.


Volgens de twee politici is er vooral 's nachts op de weekenddagen overlast in het park, terwijl je hier eigenlijk in de nacht niet mag verblijven. "De gemeente doet er alles aan om dit park netjes te onderhouden en slaagt daar zeker in. Toch geven diverse omwonenden aan vaak in de nacht opgeschrikt te worden door geluidsoverlast."

Daarnaast zou er volgens de VVD sprake zijn van zwerfvuil, vernielingen, aanwezigheid van dealers en zelfs bandensporen van auto's op het gras. De fractie wil dan ook weten hoe vaak er vorig jaar boetes zijn uitgedeeld in het park én of de gemeente extra maatregelen gaat treffen.

Remko Vermunt
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Bezorger Altena Nieuws

Andel, Veen, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg, Sleeuwijk

Logistiek & kwaliteits medewerker

Etten-Leur

Baliemedewerker

Roosendaal

Teamleider Kartonnage, diverse leerlingen

Oss

Vakantiebezorger Altena Nieuws

Andel, Wijk en Aalburg