Ouderenbal 2019.
Ouderenbal 2019. Foto: M. Poldermans

Ouderendag 2020 Puitelaand staat weer op de agenda

Sport en vereniging

HEERLE - Vrijdag 21 februari staat de ouderendag, oftewel het net-niet-meer-jeugdbal, weer op de Puitelaandse agenda. Ieder jaar organiseren de KBO, Zonnebloem Heerle-Moerstraten, Gasterij de Afspanning en Stichting Kindercarnaval Heerle dit evenement.

Iedereen vanaf 55 jaar is welkom in de Afspanning. Inloop is tussen 10.30 uur en 11.00 uur. Het belooft een geweldige dag te worden. Natuurlijk komt de kinderoptocht van Bassischool Berkenveld weer voorbij en is er de kans dat alle opa’s en oma’s en alle andere bekenden de jeugd van Puitelaand aan kunnen moedigen. Daarnaast komt Berkenveld ’s middags ook nog optredens verzorgen. Het mooie van deze dag is dat de jeugd en de ouderen met elkaar het leutfeest vieren.

Optreden

Maar dat is niet het enige wat op de planning staat. Peter Franken, bekend in Puitelaand en ver daar buiten, komt ook een optreden verzorgen. Ook zullen verschillende leden van Stichting Kindercarnaval Heerle een act verzorgen deze middag. De traditie is ook dat dweilband Puitegewòòn aanwezig zal zijn ’s middags. Prins Ruben, Nar Cobus, Pliessie dun Kwaoker en Grootste Boerin Fientje Flits zullen met alle aanwezigen in de polonaise gaan wanneer Puitegewòòn hun muziek ten gehore brengt. Prins Ruben zal ook de loterij gaan leiden met veel prijzen, ook een aantal gesponsord door de plaatselijke ondernemers, waarvoor dank.

Voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Naast koffie met een Puiteschijf zal er voor een heerlijke lunch gezorgd worden.

U kan zich opgeven, ook als u geen lid bent van de KBO of de Zonnebloem, door een briefje in de brievenbus te doen van Gasterij de Afspanning of via de website www.puitelaand.info.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief