Poster KienderCarnaval. FOTO: Paul Deibel
Poster KienderCarnaval. FOTO: Paul Deibel Foto: Paul Deibel

KienderCarnaval; terug van weggeweest, maar dan ergens anders

Algemeen

ROOSENDAAL - Michelle en Paul Deibel gingen de afgelopen jaren met hun 2 dochters tijdens carnaval naar de kindermiddagen die in een buurthuis in Roosendaal werden georganiseerd. In 2019 kwamen ze er tot hun verbazing achter dat het daar niet meer werd georganiseerd en konden ze eigenlijk op de carnavalszondag en –maandag nergens met de dochters naar toe om te tullepeteren.

Dit bracht ze op het idee om het dan maar zelf te organiseren. Carnaval 2019 was nog niet afgelopen en de mail naar de Prins, met de vraag of ze in 2020 hun kindermiddag willen komen bezoeken, was al een feit. Al heel snel kregen ze de bevestigende reactie en was Het Huis van de Westrand als locatie vastgelegd. Ook een DJ was al snel gevonden

Aankomende zondagmiddag 23 februari van 13:11 tot 17:11, is het dan zover; de allereerste (nieuwe) KienderCarnaval. Iedereen is van harte welkom om met z’n prallekes en brakskes een fen fistje te komen vieren in het Huis van de Westrand, Sint Lucasplein 3 in Tullepetaonestad. De entree is jimmaol vur niks en de drankjes zijn goejekoper dan in de stad. Komt u allen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief