Afbeelding
Foto: Politie

Opsporing Verzocht onderzoekt gewelddadige ontvoering in Roosendaal

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Het programma Opsporing Verzocht besteedt morgenavond aandacht aan de gewelddadige ontvoering van twee mannen die in Roosendaal begon en in Hoogvliet eindigde. Die ontvoering vond plaats in de avond van maandag 30 september op dinsdag 1 oktober 2019. Hoewel er al twee verdachten aangehouden zijn, gaat het onderzoek nog volop door.

De gewapende ontvoering vond omstreeks 22.00 uur plaats. Twee daders drongen een woning binnen aan de Wattstraat. Zij hebben de bewoner en een andere man eerst bedreigd en mishandeld. Ze eisten geld van de slachtoffers. De mannen werden meegenomen in een gestolen auto en uiteindelijk werden ze dinsdag om 02.00 uur 's nachts vrijgelaten in Hoogvliet. In een ziekenhuis zijn de slachtoffers behandeld aan hun verwondingen.

Doorzoekingen

Begin deze maand werden er twee verdachten aangehouden. De politie heeft de woningen van de aangehouden verdachten doorzocht, maar ook een kapperszaak aan het Heilig Hartplein. Bij deze doorzoekingen zijn verschillende goederen in beslag genomen. Daarnaast is samen met opsporingsambtenaren van de gemeente Roosendaal ook een controle gehouden bij andere panden aan het Heilig Hartplein.

Weet u meer over deze ontvoering?

De recherche gaat verder met het onderzoek. Hebt u meer informatie over deze ontvoering? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer: 2019234788.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief