Afbeelding
Foto: Luc van Leeuwe

Ontwerpwedstrijd van start voor veldteken 2021

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Wie maakt dit jaar het mooiste ontwerp voor een nieuw veldteken voor Tullepetaonestad? Stichting Carnaval Roosendaal heeft weer het startsein gegeven voor dé ontwerpwedstrijd van het jaar.

"Ondanks de coronacrisis die ons allemaal raakt, kijken we toch uit naar het carnaval van 2021", stelt de organisatie. En nu de mensen toch allemaal thuis moeten blijven, kunnen ze zich maar beter creatief inzetten, vindt ook de organisatie. "We nodigen daarom iedere creatieve Tullepetaon uit om een mooi veldteken te ontwerpen voor 2021."

Natuurlijk moet zo'n veldteken wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het jaartal 2021 zichtbaar zijn, maar ook de drie Roosendaalse roosjes, RSD en het motto: Wa d'n optreje. "Daarnaast moet men er wel op letten dat het uitgevoerd moet worden in gips, dus het mag niet al te gedetailleerd zijn en niet te veel uitstekende delen."

De winnende keuze dient als ontwerp voor het veldteken van 2021. Ontwerpen, liefst met een korte motivatie kunnen tot uiterlijk 1 mei a.s. ingeleverd worden bij Peter Braat, Bovendonk 158, 4707 ZW Roosendaal of per e-mail naar p.braat@home.nl/secretaris@tullepetaonsnieuws.nl. Graag op het ontwerp uw naam, adres, tel.nr. en e-mailadres vermelden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief