Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Geen HapStapFestival tijdens Pinksterweekend

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De maatregelen van het kabinet om het coronavirus tegen te gaan, hebben ervoor gezorgd dat tal van evenementen en activiteiten dit jaar niet door kunnen gaan. Grote evenementen als De Draai, de Avondvierdaagse en de Halve Marathon werden al geannuleerd en daar komt nu ook het HapStapFestival bij.

Evenementen zijn tot 1 juni 2020 verboden en het HapStapFestival zou, zoals ieder jaar, plaatsvinden in het Pinksterweekend van 30 en 31 mei en 1 juni. "Zoals jullie zullen begrijpen zijn wij dan ook genoodzaakt om het HapStapFestival 2020 te annuleren. Dit in verband met de maatregelen rondom COVID-19." Achter de schermen wordt wel hard gewerkt aan nieuwe ideeën. "Daarover hopen we jullie snel meer kunnen vertellen."

HapStap

Het Hapstap Festival Roosendaal is een culinair evenement waarbij verschillende horecaondernemers zichzelf presenteren. "De verschillende horecatijgers, in de breedste zin van het woord, hebben de handen ineen geslagen en werken volgens het motto 'samen staan we sterk'." Het gaat daarbij om zaken van het Tongerloplein, de Bloemenmarkt en de Oude Markt die allemaal kleine gerechtjes presenteren. Op verschillende locaties kan je daarnaast genieten van live-muziek en een drankje.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief