Carlo en Monique staan samen met hun medewerkers met veel enthousiasme en vakkundigheid klaar voor de klant.
Carlo en Monique staan samen met hun medewerkers met veel enthousiasme en vakkundigheid klaar voor de klant.

De Groene Loods, het voordelige groencentrum in de regio!

Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - In een landelijke omgeving ligt ons ruim opgezette groencentrum waar u veel verschillende soorten tuinplanten en kamerplanten vindt. De locatie werd begin mei 2015 geopend en ontvangt sindsdien veel tevreden bezoekers vanuit de hele regio en daarbuiten! De uitstekende kwaliteit van onze producten en de voordelige prijs zorgen ervoor dat veel klanten de weg naar onze locatie in Roosendaal weten te vinden. De Groene Loods is dé plek om te bezoeken als u de tuin, terras of balkon opnieuw wilt inrichten of uw woonkamer wilt voorzien van prachtige kamerplanten. Tevens is De Groene Loods 7 dagen per week geopend!

Ruim aanbod van tuin- en kamerplanten en aanverwante producten. De naam groencentrum wordt hierbij overigens letterlijk genomen, want bij De Groene Loods staat het aanbod van tuin- en kamerplanten centraal en er worden alleen direct aanverwante artikelen verkocht. Naast een ruim en wekelijks wisselend assortiment tuin- en kamerplanten koop je er bijvoorbeeld ook tuinaarde, potgrond, meststoffen, manden en potten.

Assortiment
Wij geven u graag advies als u op zoek bent naar planten in allerlei soorten en maten. Wij bieden een ruim assortiment planten, die onder te verdelen zijn in de volgende categorieën:
• Perk- en kuipplanten
• Vaste tuinplanten
• Heesters en haagplanten
• Mediterrane bomen en struiken
• Fruitbomen
• Kamerplanten
Tevens hebben wij een zeer uitgebreid assortiment potten voor binnen en buiten in verschillende materialen:
• Clayfibre potten
• Keramiek potten
• Terra Cotta potten
• Kunststof potten
• Rieten manden

Groothandelprijzen
Door op tuin- en kamerplanten te focussen kan De Groene Loods grootschalig inkopen en tegen groothandelprijzen verkopen, zonder de kwaliteit en service uit het oog te verliezen. De initiatiefnemers van De Groene Loods hebben ruime ervaring in het vak. Zo komt eigenaar Carlo Bouman uit een 'groene familie' en runde zijn vader vijftig jaar geleden al een groothandel in planten. Carlo richtte begin jaren negentig een eigen groothandel op met voornamelijk export naar landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Engeland.

Ervaring
Samen met zijn vrouw Monique runt hij nu De Groene Loods waarin het beste van twee werelden samen komen. Zowel Carlo als Monique brengen ruime ervaring en kennis met zich mee door eerdere werkzaamheden in de groothandel en de retail. De twee vormen een vakkundig en gepassioneerd team dat samen met hun medewerkers met veel enthousiasme klaarstaat voor de klant.

Maatregelen corona-crisis
Natuurlijk hebben we maatregelen genomen om het winkelen bij De Groene Loods zo veilig mogelijk te houden. Het voordeel is dat u bij ons in de buitenlucht kunt winkelen én afrekenen! Door ons ruim opgezette terrein is er voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter van elkaar te houden. Ook hebben we maatregelen genomen t.b.v. de hygiëne.

Modern
De winkel sluit helemaal aan bij de wensen van de moderne klant die mooi en betaalbaar zijn tuin in wil richten. De Groene Loods heeft alles in huis voor de inrichting van de tuin, het terras, maar ook de woonkamer.
De Groene Loods is te vinden op een steenworp afstand van Rosada Outlet. De winkel is prima bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid.

De Groene Loods, Wouwbaan 137 Roosendaal, www.de-groene-loods.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief