Bed & Breakfast uit Roosendaal te zien bij Omroep MAX
Foto: MAX

Bed & Breakfast uit Roosendaal te zien bij Omroep MAX

ROOSENDAAL - De Bed & Breakfast 'Onder Zeil' van de Roosendaalse Ruben en Marianne is vrijdagavond te zien bij het Omroep MAX-programma Bed & Breakfast.


In het programma gaan drie stellen, die ieder hun eigen B&B runnen, één nacht logeren bij de anderen. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bij de aflevering van komende vrijdag trappen Ruben en Marianne het spits af met hun B&B in Roosendaal. De deelnemers kunnen er onder andere zwemmen, maar ze gaan ook skydiven. Daarna is het de beurt aan Hans en Joke, die een bed & breakfast runnen in Zeeland. Al moest Hans even wennen aan ‘vreemde zwembroeken’ in zijn zwembad, ook hier kan gezwommen worden. De aflevering eindigt in de b&b van Marielle en Ruud, die onder de rook van Rotterdam wonen. Na een sportief uitje op een soort loopfiets, mogen ook hier de gasten afkoelen in het zwembad.

Vrijdag 22 mei om 20.30 uur op NPO 1 is de gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien bij MAX.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief